ARGO d.o.o. transport i logistika  – Šabac

Argo d.o.o. je privatna kompanija, koja se od svog osnivanja 1995. godine bavi  organizovanjem i realizacijom  transporta i logistike . Tokom svih tih godina  kroz mnoštvo uspešnih projekata , dokazali smo se kao siguran partner, koji je sposoban da uspešno rešava  sve logističke izazove .

Od 1997. godine razvijamo i usavršavamo vlastiti vozni park, specijalizovan za  ADR, transport opasnih materija,  prevoz opasnog i neopasnog otpada a od nedavno i eksploziva . Naš trenutni vozni park je raznovrstan i fleksibilan, tako da nam omogućava transport najrazličitijih vrsta i količina tereta. Svi vozači poseduju  ADR sertifikate ,  a svaki transport  je pod budnim okom našeg sertifikovanog Savetnika  za transport opasnog tereta .

U  taj sistem su ugrađena znanja i iskustva, koja smo  godinama dopunjavali kroz saradjnu sa svim našim klijentima, što nam omogućava da se brzo prilagodimo i uklopimo u  sve standarde logističke i skladišne prakse. Pored toga u stanju smo da odgovorimo i na mnoge specifičnosti, koje su vezane za različitu vrstu  klijenata i robe (prehrambena, hemijska, farmaceutska, trgovina, distribucija…).

Osim u domaćem,  transport vršimo i u međunarodnom saobraćaju-  uglavnom EX YU destinacije (SLO, HR , BA , MNE , MK ) kao i Mađarska , Slovačka , Poljska  i Bugarska  . Od 2009. godine članovi smo Poslovnog udruženja za međunarodni transport PUMED.

U  svim vozila postoji oprema za praćenje i prenos podataka , sa kojom možemo korisniku – klijentu , u svakom trenutku na raspolaganje staviti podatke o  putanji i trenutnoj poziciji angažovanih  vozila. Tako  su  i nama a i klijentu podaci sa terena  na raspolaganju u realnom vremenu, što omogućava brzu i adekvatnu reakciju u slučaju bilo kakve potrebe.

Naša vizija poslovanja u oblasti logistike i transporta   zasnovana je na poverenju, partnerskom odnosu  i uzajamnom uvažavanju i poštovanju . Trudimo se da svakodnevnim  usavršavanjem i učenjem  budemo u mogućnosti da pomognemo i omogućimo klijentu bolje pozicioniranje na tržištu proizvoda , a tako i sami postajemo bolji i konkurentniji na tržištu usluga .                                                                                       Sa ponosom kao naše stalne klijente i saradnike možemo navesti :

  BIN COMMERCE,     CADAC SAUTH EAST,     CERTEX,  CLEANING SYSTEM S,    CARGO PARTNER ,    COMEX , DELTA AGRAR ,      ELIXIR GROUP,      ENVIPACK, GALENIKA FITOFARMACIJA   ZORKA FARMA HEMIJA-TKI,        GALENIKA FITOFARMACIJA ,   GEBRUDE  WEISS,      ,    HEMOFARM  STADA,                 ,    ING SOFT 2009  ,      KEMIS ,    LAGERMAX AED ,            LEKOVIT,         MILSPED,     MODEKOLO   ,  MITECO,    PALCO ,        PETROKEMIJA DOO  KUTINA  ,         P W W,     POSITIIVE GROUP  ,   PRVA ISKRA BARIC,   SBE SERBIA ,  SENHEL,  SWIM ,  DB SCHENKER ,  TIKKURILA ,  TIMAC AGRO  , YUNIRISK

UPOZNAJTE NAS I OLAKŠAJTE SEBI POSLOVANJE KORISTEĆI NAŠE USLUGE

Znamo kako, možemo i hoćemo! Argo - transport za Vas !